Voeding

De juiste uitgebalanceerde en gezonde voeding voor alle dieren zijn een belangrijk onderdeel in hun ontwikkeling. Van pup tot oude hond, van veulen tot senior en van kitten tot bejaarde kat, in elke levensfase van je dier is goede voeding belangrijk. Anibalance is leverancier in honden, katten -en paardenvoeding. Alle voeding is 100% kwalitatief gegarandeerd.

Kivo vers vlees en droogvoeding

Vers vlees voor hond en kat is een natuurgerichte voeding. Vlees is tenslotte het hoofdbestandeel van de carnivoor. Honden en katten zijn carnivoren. Voor de echte meatlovers heeft Kivo Petfood een uitgebreid assortiment. Complete maaltijden en basisvoeders van vers vlees. In elk product zit 100% vers vlees en er wordt geen gebruikt gemaakt van onnatuurlijke producten zoals geur- kleur- en smaakstoffen. Vers vlees kan diagnostisch en therapeutisch werken. Zij kan een oplossing zijn bij allergieën en huidproblemen en zelfs gedragsproblemen. Naast vers vlees leveren wij ook Kivo geperste en geëxpandeerde droogvoeding. Geperste brok heeft het voordeel dat het tesamen met vlees gegeten kan worden.
Meer info Meer info

Equifyt muesli en granenvrij

EquiFyt™ focust zich de laatste decennia op het optimaliseren van de fysische en psychische gezondheid van het paard door middel van voeding. EquiFyt™ paardenvoer is volgens een uniek concept samengesteld. Centraal hierbij staat een goede gezondheid op basis van een energetisch uitgebalanceerde voeding, rekening houdend met de 4 seizoenen en actuele klimaatsveranderingen. EquiFyt™ brengt een evenwichtig assortiment op de markt dat het hele jaar door rekening houdt met de seizoensgebonden behoefte, het prestatieniveau en de leeftijd van het paard. Bij het samenstellen van de formules is alles erop gericht om de ‘Qi’ of levensenergie van het paard gunstig te beïnvloeden. Het voer zorgt ervoor dat uw paard energetisch in balans blijft, of bij afwijking ervan zal het de balans herstellen. De ‘Fyt’ uit EquiFyt™ verwijst naar Fytotherapie; het gebruik maken van de natuurlijke werking van planten om een optimale gezondheid na te streven.
Meer info Meer info

Bioron spelt, muesli en brok

De voeding van Bio-Ron is uniek omdat deze gemaakt is van volledige / hele granen en zaden welke afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt. Deze pure diervoeding is een waardevolle aanvulling qua voedingsstoffen en brengt diversiteit en vitaliteit in het dieet. Volgens Bioron wordt diervoeding onnodig veel bewerkt om het zogezegd beter opneembaar te maken. Maar hierdoor gaat juist een groot deel van de oorspronkelijke voedingswaarde verloren en wordt ook het verteringssysteem lui gemaakt Het dier mist eenvoudig de prikkels om zelf een goede opname capaciteit voor onbewerkt voedsel te ontwikkelen, terwijl de dieren dit van nature heel goed kunnen. Omdat biologische voeding van zichzelf al rijk is aan essentiële voedingsstoffen voegen wij aan onze hele graanvoedingen zoals de muesli mengeling, granenmix, pluimveemix en losse granen geen extra vitaminen toe. Onze muesli bevat wel een volledig natuurlijke mineralen aanvulling. Voor dieren die moeite hebben met hele granen verteren hebben we 1 paardenbrok gemaakt, van alleen hele granen, waar we wel extra vitaminen en mineralen aan hebben toegevoegd. Ook de brokken voor de andere diersoorten bevatten een op de diersoort afgestemde vitaminen / mineralen suppletie.
Meer info Meer info