Vers vlees voor hond en kat

Waarom vers vlees voeren aan je hond of kat

Versvlees voeding komt de volgende lichaamsfuncties ten goede: 1 De aanmaak van nieuwe lichaamscellen.  2 De basis voor aanmaak van enzymen.  3 De basis voor de groei van darmbacteriën.  4 Het functioneren van chemische en biochemische processen.  5 Het tegengaan van de ontwikkeling van een aantal erfelijk aanwezige afwijkingen.  6 De ontwikkeling van afweerstoffen.  7 De optimale groei van de pup.  8 Het hoge energie gehalte in de droge stof (ca. 7650 Kcal = 28255Kj.)  9 De zeer hoge verteerbaarheid (meer dan 80%)  10 Het is de natuurlijke voeding voor de hond.    (klik op de sticker voor  meer info, u wordt omgeleid naar de originele pagina van Kivo Petfood)
Voor de echte meatlovers heeft Kivo Petfood een uitgebreid assortiment. Complete maaltijden en basisvoeders van vers vlees. In elk product zit 100% vers vlees en er wordt geen gebruikt gemaakt van onnatuurlijke producten zoals geur- kleur- en smaakstoffen. Vers vlees kan diagnostisch en therapeutisch werken. Zij kan een oplossing zijn bij allergieën en huidproblemen en zelfs gedragsproblemen. Naast vers vlees leveren wij ook Kivo geperste en geëxpandeerde droogvoeding. Geperste brok heeft het voordeel dat het tesamen met vlees gegeten kan worden.

De volgende vers vlees producten hebben wij voor uw hond in voorraad.

Onderstaande producten kunnen wij op bestelling leveren

Vers vlees voor de kat

Kivo complete maaltijd voor de kat is een verse diepgevroren complete maaltijd speciaal ontwikkeld voor uw kat. bij deze voeding worden alleen de zuiverste ingerediënten gebruikt en heeft een hoog gehalte aan spiervlees. We gebruiken dit hoge aandeel spiervlees voor het taurine onderhoud van uw kat. Taurine is een aminosulfonzuur wat van levensbelang is voor de hartspier en de ogen van uw kat. Een tekort aan taurine kan hartfalen en blindheid veroorzaken. Een kat maakt zelf geen taurine aan, het is daarom belangrijk dat u voeding geeft met voldoende taurine. Deze maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitamine en mineralen die uw kat dagelijks nodig heeft.