Droogvoeding voor hond en kat

Waarom geperste brok

De volgende geperste brokken hebben wij voor uw hond in voorraad.

Klik op de sticker voor meer informatie en een volledige analyse. U wordt omgeleid naar de produkten pagina van Kivo Petfood

Onderstaande producten kunnen wij op bestelling leveren

Gezond, makkelijk en ideaal is het assortiment droogvoeding. Hondenbrokken op maat gemaakt voor elke hond, speciaal ontwikkeld door Kivo Petfood. Het ideale alternatief voor vers vlees. Geperste en geëxtrudeerde hondenvoedingen op natuurlijke basis.
Kivo Petfood heeft droogvoeding voor honden die last hebben van allergieën, honden die veel energie nodig hebben en ook voor de rustige huishond. Ook heeft Kivo Petfood hondenbrokken voor de moeilijke eter, voor honden met gewrichtsklachten en voor jonge pups. 
Geperste brok wordt onder een lagere temperatuur geproduceerd waardoor voedingsstoffen in volledige staat bewaard blijven. De voedingsstoffen komen in de maag langzaam vrij. Geperste brokken bevatten natuurlijke anti-oxidanten en heeft een verhoogde verteerbaarheid. De brok zuigt zich niet meteen vol met maagsappen waardoor kans op een maagtorsie veel kleiner is. Geperste brokken kunnen uitstekend met vers vlees gemeng worden. Maar ook individueel gevoerd worden daar het een volledige maaltijd is.
- Deze krokante brok stimuleert het kauwproces.
- Zeer geschikt voor honden die schrokken.

Waarom geëxtrudeerde brok

Geëxpandeerde brok voor de hond

Brokjes voor de kat